Cash2you

Hos Cash2you kan du ansöka om mindre lån med en avbetalningstid upp till 5 år. Den minsta summan är 3000kr och den högsta 20000 kr och du kan när som helst betala in extra eller betala av hela lånet. Cash2you's lån har en betydligt billigare effektiv ränta än snabblån och smslån. Deras smålån är dock dyrare än större låna hos en bank.

Cash2you erbjuder också utökning av befintligt lån om du som redan är kund märker att du behöver låna mer pengar. Alla ansökningar om lån beviljas endast om du är över 20 år, har en taxerad inkomst, är kund hos en svensk bank och har ett svenskt personnummer samt är folkbokförd i Sverige.

Ingen UC

Cash2you samarbetar inte med UC när dom gör en kreditupplysning. Många låntagare försöker undvika UC eftersom varje låneansökan kan påverka framtida ansökning och lånevillkor negativt. Speciellt om du i framtiden vill låna till bostad eller bil hos en av de svenska storbankerna. Istället används Creditsafe som inte lägger någon vikt i tidigare antal ansökningar du har gjort tidigare.

Ok med betalningsanmärkning

Hos Cash2you kan du låna även om du har betalningsanmärkningar. Detta förutsätter dock att du i övrigt har en sund ekonomi och att eventuellt tidigare skuldsaldo hos kronfogden är reglerat.

Utbetalningar och ansökan

Snabbast och enklast ansöker du om ett lån hos Cash2you genom att besöka deras hemsida och använda e-legitimation. Ett preliminärt besked lämnas direkt efter att ansökan är inskickad. Från en beviljad ansökan tills dess att du har pengarna på kontot brukar ta ungefär 2 dagar.

Betalningsfri månad

Cash2you låter dig även ha 2 betalningsfria månader under lånets löptid. Detta kan vara bra att ha ifall du någon månad inte kan betala av på lånet. Inga extra kostnader läggs på dom betalningsfria månaderna. Du får dock betala ränta på den extra tid som det tar innan lånet är helt återbetalat. En betalningsfri månad måste också vara efter en följd av 4 betalande månader.


Öppettider Kundtjänst:
Vardagar 9.30-12.00 och 13:30-16:00
Tel 08-440 33 00