Cash Buddy

Hos Cash Buddy kan du ansöka om lån upp till 25000 kr med en löptid upp till 5 år. Det minsta lånet man kan ansöka om är satt till 3000 kr. Varumärket Cash Buddy drivs av företaget JSM Capital.

Ansökan och krav

Det snababste sättet att ansöka om ett lån hos Cash buddy är att gå genom deras hemsida. Där kan hela ansökningsprocessen vara klar inom några minuter ifall du har ett e-leg installerat. Det gå även bra att kontakta dem via telefon för att göra en ansökan. För att få ansökan beviljad finns vissa grundkrav som måste uppfyllas. Personen som lånar måste vara över 20 år och ha ett svenskt personummer. Det underlättar också ifall man har en svensk bank för utbetalning av lånet och för autogiro vid återbetalning. Cash Buddy tillåter att kudner har betalningsanmärkning såvida dom inte är ny och att inget skuldsaldo finns hos kronogden.

Utbetalning av lån

Från det att du fått din ansökan godkänd tills det att pengarna finns på ditt konto brukar det vanligtvis ta 2-3 dagar. Kom ihåg att behandling och utbetalning går snabbare ifall du ansöker online.

Betalningsfria månader

Hos Cash Buddy kan man ha två stycken betalningfria månader utan extra avgifter eller kostnader. Kom dock ihåg att om man utbjyttar en betalningfri månad tar det en månad längre att bli av med skulden. Kontakta Cash Buddy's kundtjänst när du vill utnyttja en ebtalningsfri månad.

Utökning av tidigare lån

Cash Buddy låter dig utöka ditt belopp om kunden vid ett senare tillfälle behöver låna mer pengar utan extra avgifter. Det maximala beloppet är dock alltid 25000 kr


Kundtjänst:
Vardagar 9.00-12.30
0340-62 77 40