Frogtail

Hos Frogtail kan du ansöka om ett litet lån upp till 25.000 kr. Återbetalningstiden väljer du själv och kan sträcka sig över 1 månad och två år. Det finns inga krav på säkerhet på lånen och du bestämmer själv vad du önskar använda pengarna till. Summan du vill ansöka om bestämmer du också helt själv. Den minsta summan är 1000 kr. Frogtail är en del av Folkefinansgruppen som är verksam I både Norge och Sverige. I Folkefinansgruppen ingår även Folkia och dom har lång erfarenhet av att erbjuda smålån till sina kunder.

Ansökan och utbetalning

Att ansöka om lånet går att göra online och du får svar direkt på hur stor din räntesats och månadsavgift blir. Blir låneansökan godkänd före 13:00 betalas pengarna ut samma dag.. Har du Nordea som bank kommer kan du ha pengarna på kontot samma dag som du ansökte. Under ansökan kommer en kreditupplysning utför i samarbeta med Bisnode. Frogtail använder inte UC för kreditupplysningar.

Pris

Frogtail använder en individuell årsränta som ligger mellan 9,9-39 % exklusive AVI-avgifter och uppläggningsavgifter. Uppläggsavgiften för lånet är idag 350 kr. Den effektiva räntan hos Frogtail är mycket bättre än hos snabblån och smslån där kunden har kort avbetalningstid.

Krav

För att få en ansökan om ett lån beviljat krävs det att du har fyllt 18 år. Att du har någon form av deklarerad inkomst och är folkbokförd I Sverige. Du kan heller inte ha något skuldsaldo hos kronofogden. Frogtail gör en helhetsbedömning av din privatekonomi och kan godkänna din ansökning trots att du har en betalningsanmärkning.

Kreditkort

Frogtail kommer även under 2016 erbjuda kreditkort till sina kunder. Räntesatsen för använd kredit kommer precis som för deras lån att sättas individuellt.


Måndag - Fredag
08:00 - 20:00
Lördag
10:00 - 17:00
Söndagar samt helgdagar
10:00 - 17:00