Kortlån

Kortlån ägs av Grandvik AB som är en finansiellt institut registerat hos finansinspektion. Kortlån erbjuder lån från 30 dagar upp till två år. Kortlåns erbjuder en ränta som bättre än genomsnitt för snabblån och mindre lån. Beloppen för lån över 6 månader är 10000-15000 kr med en effektiv ränta runt 26-27 %. För mindre belopp och kortare avbetalningstid stiger summan.

Förlägning

Om du har svårt att betala in en avbetalning i tid och vill skjuta på betalningen kan du lätt adminstrera detta själv genom att logga in på kortlån.se där alla kunder får ett konto. Det tillkommer inga extra kostnader för en förlängning utan man betalar endast ränta för de extra dagar man vill förlänga lånet. Kortlån har även tagit fram ett program för att erbjuda betalningsplaner för att undvika att deras lån hamnar som ärenden hos kronfogden.

Krav

För att låna hos kortlån måste man ha en taxerad inkomst över 120.000 kr. Hur mycket du kan låna avgörs av en kreditbedömning. Kortlån samarbetar med Bisnode för kreditupplysning och du får inte en förfrågan hos UC av att ansöka om ett lån. Kortlån beviljar inte lån ifall kunden har en betalningsanmärkning.

Utbetalning

Det tar normalt 2 bankdagar innan är utbetalade och överförda.


Kundtjänst öppettider:
Mån-Fre: 10:00 – 15:00
Telefon:
08-559 22 396