Meddelandelån

Meddelandelån AB är ett av de företag som har erbjudit små och korta lån längst. Redan 2006 startade meddelandelån sin verksamhet i Uppsala. I dagsläget kan du låna 500-10000 kr mellan 15-90 dagar. Utbetalningarna sker även på helger och du har tillgång till pengarna senast nästa bankdag.

För att får ett lån beviljat skall du vara över 18 år, ha ett svenskt personnummer och mobilnummer, samt inte ha något skuldsaldo hos kronofogdemyndigheten.

Hela ansökningsprocessen utförs online på meddelandelåns hemsida. En kreditupplysning kommer att genomföras för alla ansökningar. Meddelandelån använder sig av Creditsafe för att göra en kreditbedömning på sina kunder. Dessa förfrågningar registreras inte och på det sättet riskerar du inte din framtida kreditvärdighet.

Öppet kvällar och helger

Meddelandelån är inte det billigaste snabblånet, jämför därför summan du vill låna med andra långivare innan du ansöker! Det kan skilja hundratals kronor. Öppettider hos meddelandelån är dock mycket flexibla, du kan få ditt snabblån utbetalt sena kvällar och söndagar.

Du kan också förlänga ditt lån för en kostnad om du inte kan betala i tid. Men försök alltid att betala tillbaka i tid för att undvika kostnaden för att förlänga fakturan. Priset på att få skjuta upp betalningen är relativt dyr.


Kundtjänst:
måndag-lördag 06.00-22.00
söndag 12.00-16.00
Mail: kundtjanst@meddelandelan.se
Telefon: 0900 100901