Onea

Onea tillhör 4finance AB, samma företag som äger varumärket Vivus. 4finance AB är en del av 4finance Group som är ett internationellt ledande inom snabblån. Onea har bland dom lägsta räntorna, om inte de absolut billigaste snabblånen på den svenska marknaden. Dom erbjuder också flexibla avbetalningsplaner. Du kan låna 500-25000 upp till 24 månader. Både Onea och Vivus är ett säkert alternativ och är bland dom största aktörerna inom smålån.

Grundkrav för ett lån:

  • Ålder
  • Ha fyllt 20 år.
  • Inte ha några tidigare obetalda lån hos Onea.
  • Svenskt mobilabonnemang och kontonummer.
  • Större lån kräver att du har ordnad ekonomi och är återkommande kund.


Ingen UC

Lånansökan lämnas på Onea's hemsida. Det krävs att du har ett giltigt BankID i ansökningsprocessen. I samband med ansökan tas en kreditupplysning på dig som kund. Onea samarbetar med Creditsafe i sin kreditbedömning. Creditsafe sänker inte din kreditvärdighet beroende på hur många förfrågningar du har hos dem, till skillnad från UC. Du får svar direkt om ditt lån är beviljat eller avslaget.

Utbetalning helg

Utbetalning sker så fort ansökan är behandlad, vanligtvis inom ett par timmar. Har du ett konto hos Nordea kommer pengarna att överföras utan dröjsmål till ditt konto. Har du en annan bank har du pengarna senaste nästkommande bankdag.

Har du inte möjlighet att betala av ditt lån i tid erbjuds en förlängning av lånet mot en avgift. Denna typ av avgifter är oftast dyra så försök att betala i tid.

Kundtjänst öppettider:
måndag-fredag 08.00 – 21.00
lördag-söndag 10.00-18.00
Telefon: 08-121 111 01
mail : info@onea.se