Säker Finans

Säker Finans drivs av S & A Sverige AB som har en lång erfarenhet av smålån och snabblån. Det är samma bolag bakom varumärket Säker Finans som det är bakom Snabbfinans. Säker Finans affärs idé är att kunna erbjuda trygga och säkra snabblån till privatpersoner. Hos Säker Finans kan du låna upp till 15 000 kr i 120 dagar. Du kan dock inte låna mer 9000 kr som förstagångskund. Först efter att kunden uppvisat att tidigare lån har återbetalats i tid kan det högsta beloppet på 15 000 beviljas.

Grundkrav och kreditupplysning

För att låna hos Säker Finans måste folkbokförd i Sverige och ha en fast adress. Låntagaren måste även ha ett personligt bankkonto dit snabblånet kan utbetalas. Säker Finans gör en kreditupplysning för varje ansökt lån (Ej UC). För att bli beviljat lånet måste kunden ha en taxerad inkomst om 120 000 kr och vara över 20 år. Säker Finans lånar inte ut till personer som har en eller flera betalningsanmärkningar. Som kund kan du också endast ha ett snabblån i taget.

Låneansökan och Utbetalning

Ansökan gör man lättast genom att besöka Säker Finans hemsida och identifierar dig genom Instantor(Inloggning och verifiering genom din internetbank). Efter att lånet är godkänt tar det högst en bankdag innan pengarna når kontot

Återbetalning av lånet

Om lånet har en återbetalningstid längre än 30 dagar så delbetalas snabblånet en gång per månad. Lånet är ett så kallat annuitetslån och innebär att en större del ränta betalas på dom tidigaste avbetalningar. Första fakturan skickas på epost efter att lånet har betalats ut.


Öppettider Kundtjänst:
Helgfria vardagar 08:00-18:00
Tel 08-644 20 10