Vivus

Vivus är norra Europas ledande aktör för snabblån på marknaden. Vivus erbjuder i dagsläget tillsammans med Onea de bästa priserna för snabblån mellan 1000-14000 i 30 dagar. Vivus är ett starkt etablerat företag med över 3.5 miljoner utbetalda lån och finns i ett flertal länder.

Billigt Snabblån

Vivus erbjuder också ett av dom mest flexibla snabblånen samtidigt som dom är ett av dem billigaste alternativen. Du kan exakt välja på dagen hur länge du vill låna, vilken kan spara dig onödiga utgifter för dagar som du egentligen inte hade behövt låna pengar. Räntan är hög i jämförelse med blankolån du tar hos en av storbankerna, men ändå billig i jämförelse med smålån. Räkna med att få betala ca 100 kr för varje 1000 kr du lånar. Vivus är också i dagsläget ensamma om att erbjuda lån på 14000 kr i 30 dagar.

Lån Utan Ränta

Villkor för att få söka på Vivus är att du måste vara över 18 år, ha ett svenskt mobilabonnemang och vara svensk medborgare. Sökande måste också ha svenskt kontonummer och genomgå en kreditprövning. Kreditbedömningen görs i samband med Creditsafe och du riskerar därför inte en förfrågan hos UC. Första lånet upp till 6000 kr är alltid räntefritt! Detta är det bästa erbjudet i branchen ifall du är förstagångskund.

Utbetalning Helg

Ansökan kan du göra online. Du har pengarna senast nästkommande vardag ifall du blev beviljad lånet innan 13:30. Har du Nordea eller Handelsbanken har du pengarna på ditt konto inom 15 minuter. Du kan alltså ta ett lån på helger fram till klockan 17:45 och ha pengarna samma dag.

Epost faktura

Fakturan skickas via epost. Om du inte har möjlighet att betala lånet i tid kan du betala in en avgift för att skjuta upp förfallodatum. Kom ihåg att denna avgiften är i förhållandevis till lånets storlek väldigt hög.

Vi på snabblånet.se kan starkt rekommendera Vivus och Onea om du tänker ansöka om ett snabblån. Dessa har visat sig ha det bästa villkoren för dom flesta behoven.


Öppettider:
Måndag – Fredag
8:00 - 21:00
Lördag - Söndag
samt helgdagar
10:00 - 18:00
Inkassoavdelningen
Måndag - Fredag
9:00 - 18:00